Soba s sirupomFischer
E18DFP
Soba s sirupom
Fischer
E18DFP
Leto izdelave
2006
Stanje
Rabljeno
Lokacija
Fumane (Verona) 

Prikaži slike
Prikaži karto
Podatki o stroju
Cena in lokacija
- Lokacija prodajalca:
- Via Incisa 1, 37022 Fumane (Verona), Italija
Klic
Podrobnosti ponudbe
- ID ponudbe:
- A18007651
- Št. reference:
- SAL10
- Nazadnje posodobljeno:
- dne 16.12.2024
Opis
Uporabljena sirupna soba do 6000 L/h
Komponente sirupne sobe:
1. Električna krmilna omara
2. Sprejemni rezervoar za sladkor, 200 l
3. Rezervoar za raztapljanje sladkorja, 8.000 l
4. Filtracija sladkorja
5. Črpalka za sladkorno raztopino
6. Izmenjevalnik toplote (hlajenje sirupa)
7. Rezervoar za sladkorno raztopino I, 6.000 l
8. Rezervoar za sladkorno raztopino II, 6.000 l
9. Rezervoar za emulzije, koncentrate, dodajanje arom, 200 l
10. FISCHER pasterizator za sirup in sokove, 6.000 l/h
11. Vse črpalke in cevovodi
Predstavitev uporabljene sirupne sobe do 6000 L/h
Sirupna soba do 6000 L/h predstavlja ključno napravo za proizvodnjo tekočin. Od leta 2006 je to zmogljivo postrojenje vodilno na področju proizvodnje sirupov. Z impresivno kapaciteto 6.000 litrov na uro zagotavlja izjemno učinkovito delovanje. Trenutno je v skladišču in pripravljena na vključitev v naslednji proizvodni proces.
Glavne sestavne enote stroja
Srce sistema je električna krmilna omara, ki zagotavlja natančno avtomatizacijo celotnega postopka izdelave sirupa. Proizvodni postopek se začne s sprejemnim rezervoarjem za sladkor (200 l), sledi rezervoar za raztapljanje sladkorja (8.000 l), ki je bistven za kakovostne serije.
Filtracija in hlajenje
Filtracija sladkorja odstranjuje nečistoče in zagotavlja čist sirup. Za nemoten transport sirupa med fazami skrbi namensko vgrajena črpalka. Izmenjevalnik toplote pa omogoča natančno uravnavanje procesne temperature sirupa.
Skladiščenje in aromatizacija
Postrojenje vključuje dva velika rezervoarja za shranjevanje sirupa (6.000 l), ki omogočata veliko kapaciteto in enostaven dostop. Rezervoar za emulzije, koncentrate in arome (200 l) dodaja prilagodljivost v proizvodnji. Ključno vlogo za varnost in kakovost pred končno polnitvijo ima FISCHER pasterizator z zmogljivostjo 6.000 l/h za sirup in sokove.
Pripravljenost na integracijo
Vgrajeni so vsi potrebni elementi (črpalke, cevi in armature), kot prikazujejo priložene slike. Celoten sklop omogoča nemoten prehod v aktivno proizvodnjo in učinkovito delovanje po celotni liniji priprave sirupa.
Gbjdpfx Asvgvxdoh Dou
Zaključek: Uporabljena sirupna soba do 6000 L/h
Sistem predstavlja celovito rešitev za proizvodnjo sirupov – s sodobno tehnološko opremo, osredotočeno na učinkovitost in kakovost izdelka. Vključitev v proizvodni obrat prinaša zanesljivo izboljšanje procesov in predstavlja izjemno naložbo za vsak napreden obrat za proizvodnjo pijač.
Oglas je bil preveden samodejno, zaradi česar je morda prišlo do napak pri prevodu.
Komponente sirupne sobe:
1. Električna krmilna omara
2. Sprejemni rezervoar za sladkor, 200 l
3. Rezervoar za raztapljanje sladkorja, 8.000 l
4. Filtracija sladkorja
5. Črpalka za sladkorno raztopino
6. Izmenjevalnik toplote (hlajenje sirupa)
7. Rezervoar za sladkorno raztopino I, 6.000 l
8. Rezervoar za sladkorno raztopino II, 6.000 l
9. Rezervoar za emulzije, koncentrate, dodajanje arom, 200 l
10. FISCHER pasterizator za sirup in sokove, 6.000 l/h
11. Vse črpalke in cevovodi
Predstavitev uporabljene sirupne sobe do 6000 L/h
Sirupna soba do 6000 L/h predstavlja ključno napravo za proizvodnjo tekočin. Od leta 2006 je to zmogljivo postrojenje vodilno na področju proizvodnje sirupov. Z impresivno kapaciteto 6.000 litrov na uro zagotavlja izjemno učinkovito delovanje. Trenutno je v skladišču in pripravljena na vključitev v naslednji proizvodni proces.
Glavne sestavne enote stroja
Srce sistema je električna krmilna omara, ki zagotavlja natančno avtomatizacijo celotnega postopka izdelave sirupa. Proizvodni postopek se začne s sprejemnim rezervoarjem za sladkor (200 l), sledi rezervoar za raztapljanje sladkorja (8.000 l), ki je bistven za kakovostne serije.
Filtracija in hlajenje
Filtracija sladkorja odstranjuje nečistoče in zagotavlja čist sirup. Za nemoten transport sirupa med fazami skrbi namensko vgrajena črpalka. Izmenjevalnik toplote pa omogoča natančno uravnavanje procesne temperature sirupa.
Skladiščenje in aromatizacija
Postrojenje vključuje dva velika rezervoarja za shranjevanje sirupa (6.000 l), ki omogočata veliko kapaciteto in enostaven dostop. Rezervoar za emulzije, koncentrate in arome (200 l) dodaja prilagodljivost v proizvodnji. Ključno vlogo za varnost in kakovost pred končno polnitvijo ima FISCHER pasterizator z zmogljivostjo 6.000 l/h za sirup in sokove.
Pripravljenost na integracijo
Vgrajeni so vsi potrebni elementi (črpalke, cevi in armature), kot prikazujejo priložene slike. Celoten sklop omogoča nemoten prehod v aktivno proizvodnjo in učinkovito delovanje po celotni liniji priprave sirupa.
Gbjdpfx Asvgvxdoh Dou
Zaključek: Uporabljena sirupna soba do 6000 L/h
Sistem predstavlja celovito rešitev za proizvodnjo sirupov – s sodobno tehnološko opremo, osredotočeno na učinkovitost in kakovost izdelka. Vključitev v proizvodni obrat prinaša zanesljivo izboljšanje procesov in predstavlja izjemno naložbo za vsak napreden obrat za proizvodnjo pijač.
Oglas je bil preveden samodejno, zaradi česar je morda prišlo do napak pri prevodu.
Ponudnik
Opomba: Brezplačno se registrirajte ali prijavite, za dostop do vseh informacij.
Pošlji zahtevo
Telefon & Faks
+39 344 0... oglasi
Vaš oglas je bil uspešno izbrisan
Prišlo je do napake