Machineseeker

Nastavitve zasebnosti

Izberite, katere piškotke sprejmete na strani Machineseeker.si. Podrobnejše informacije o uporabi piškotkov in opisov najdete v našem Politiku zasebnosti. Tam lahko tudi kadar koli spremenite svoje nastavitve.

Funkcionalni

Funkcionalni piškotki so bistveni za delovanje našega spletnega mesta. Z njimi lahko na primer ustvarite račun, se prijavite ali si zapomnite oglase.

Spletna analiza

Analitični piškotki nam pomagajo bolje razumeti, kako uporabniki, kot ste vi, radi uporabljate Machineseeker.si. To pomeni, da lahko optimiziramo svoje spletno mesto, aplikacije in komunikacije ter ostanemo zanimivi in ustrezni. Vaše soglasje velja za vsa spletna mesta skupine Machineseeker Group in vključuje obdelavo podatkov zunaj Evropskega gospodarskega prostora, kjer morda ni primerljive ravni varstva podatkov, npr. v ZDA.

Trženje

Machineseeker.si in naši partnerji uporabljajo tudi piškotke tretjih oseb. Ti piškotki se uporabljajo za prikazovanje prilagojenega oglaševanja na drugih spletnih mestih. To oglaševanje temelji na vašem vedenju pri brskanju, na primer na oglasih, ki ste si jih ogledali. Tako dobite ustreznejše oglaševanje.

Sprejmi vse in nazaj Shranjevanje izbire in nazaj